Utställare i Enköping 2019

Dessa företag medverkade  i 2019 års Livsstilsmässa i Enköping.
Nu börjar planeringen inför 2020

Bild Företag Presentation

BWORKR
Benny Zografov
benny@bworkr.se
bworkr.com

Flexibla bekväma lätta och följsamma

Benny Zografov, grundare till Bworkr, började som plattsättare år 2001. Redan första arbetsdagen insåg han att arbetsbyxorna som han använde i jobbet var i behov av en ordentlig förbättring. Detta gällde främst möjligheten att röra sig smidigt från stående ner på knä. Benny började därför att titta på olika lösningar för att kunna tillverka en optimal arbetsbyxa.
I början av utvecklingsprocessen var det svårt att förklara för alla inblandade var det elastiska tyget skulle sitta och hur det skulle fungera, eftersom vissa påstod att de inte hade sett någon liknande arbetsbyxa förut. Det fanns andra som tog till sig idén, men påstod att ”sådana byxor inte kan göras”.
Arbetet med byxorna fortsatte och 2008-2009 presenterades byxan som då testades av utvalda hantverkare för att ge Benny återkoppling. Året därpå uppmärksammades byxan av tidningen ”Byggnadsarbetaren” med en artikel, vilket medförde att Benny åter satte sig vid ritbordet för förbättringar och två år senare tog han fram en byxa som motsvarar hans vision av en bekväm, flexibel, lätt, modern och funktionell arbetsbyxa

BOUTIQUE
CHARANDO
Bangårdsvägen 2
749 60 Örsundsbro
0171-46 04 60
@boutiquecharando
Mer info på Facebook

Boutique CharAndo

Boutique CharAndo har fina kläder & smycken.
Märken:LauRie, Cream, Olars Ulla, Masai, ZeZe, B Barclay, Angell, P Neuf mfl.
Vi är här för Dig, VÄLKOMNA IN!

HÄRJEDALSKÖK
Uppsala
020-290 500
kundcenter@harjedalskok.se
harjedalskok.se

Nytt kök på en dag!
Så går det till

Vi river inte ut fullt fungerande kök – istället ger vi köket nytt liv med nya köksluckor, lådor och beslag. Att slippa slit- och släng och behålla det som faktiskt går att använda uppskattas av våra kunder. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden® och vi är så klart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.
Med vackra parker och närhet till både Mälaren och huvudstaden är Enköping staden att trivas i. Vi på HärjedalsKök vill också se till att Enköpingsborna trivs i sina kök.
Boka gratis hembesök.

HÖGBERGS BUSS
Kyrkängsvägen 9
755 91 Uppsala
018-10 25 00
018-43 003 55
kare@hogbergsbuss.se
hogbergsbuss.se

Res längre bort eller nära!

Högbergs Bussresor är ett familjeföretag som startades 1977. I över 40 år har vi kört kvalitetsmedvetna kunder i Mälardalen, Sverige och Europa. Vi producerar också en egen resekatalog med resmål över hela Europa. Allt vi gör är noga planerat med personligt engagemang och fokus på hög kvalité. Välkommen att resa med oss du också!

KINESIOLOGI
AWARENESS
Regalskeppsvägen 10C
749 48 Enköping
070-300 28 75
kinesiologerna@gmail.com
kinesiologiawareness.se

Behandlingar, vägledning och workshops

Fokus på att lösa upp inre motstånd, rädslor, trauman och konflikter, vilka alltid är ursprunget till stress och kroniska muskelspänningar. Behandlingar, vägledning och workshops för ökad närvaro och högre medvetenhet. Bra för alla som vill trivas i sin kropp, känna glädje och ha kroppskontroll.
Läs om mässerbjudanden på min hemsida.
Varmt välkommen till min monter nr.17.


LYCKEBOLAGET
i Enköping AB
Ann-Christine Lindberg
Vårfrukyrka-Viggeby 24
745 95 Enköping
anki@lyckebolaget.se
lyckebolaget.se

PXC Underwear

Återförsäljare för PXC Underwear, ett svenskt företag med säte i Hässleholm. I år firar företaget 25 år.

Hos mig hittar du underkläder för alla tillfällen, i alla storlekar. Har du problem att hitta rätt i bh-djungeln? Du är inte ensam – 7 av 10 kvinnor har fel storlek på sin bh
Jag kan hjälpa dig att prova ut rätt storlek och modell.

I sortimentet finns trosor i strl 34-60 och BH i omkrets 65-130 och kupa A-N. Det finns också badkläder, myskläder och underkläder för herrar.
Försäljning sker i min butik, via homeparty eller i webshoppen.

Lyckebolaget kan även hjälpa er med: konsult inom IT- och fastighetsbranschen, NIA, träning för kropp och själ, Underkläder, utbildning och försäljning.

MARI MEDIUM
Mari Pettersson
Enköping Rekasta 15
745 95 Enköping
070-151 40 04
info@marimedium.se
fb.me/mediumskap
marimedium.se

MariMedium

Känner du dig stressad? Har du mycket som går runt i huvudet? Svårt att fatta ett beslut? Sover dåligt? Har du dålig blodcirkulation och fryser ständigt om händerna?

Ja, det finns mycket som healing kan hjälpa. Vi vet inte vad, men vi får hjälp med det vi behöver; inte det vi vill. Med mig som kanal sätts flödet igång i kroppen och frigör energi som startar en läkande process. Det kan vara fysisk, emotionell eller andlig läkning. Varje healing är just för dig.Jag är diplomerad healer och utför andlig healing. Du får besöka mig i mitt hem där jag har ett rum speciellt för healing.

Jag kommer att ha mässerbjudanden 25-26 oktober. Välkommen till min monter!

Utbildad hos Toivainen Utveckling AB; Christian Toivainen, i sin tur utbildad av Terry Evans.


MARY KAY
Fristående hudvårdskonsult
Bondegatan 8 A
722 11 Västerås
0732-670 589
ia.brown.studio@gmail.com
ia.brown.marykay.se
anna.wallen.marykay.se

Mary Kay

Det som började år 1963 med en kvinnas dröm har vuxit till en möjlighet för miljontals kvinnor i över 35 länder att berika sitt liv. Mary Kay Ashs unika fristående karriärmöjlighet erbjuder produkter du kan lita på, värderingar som bygger på omtanke, och möjligheten att gå hur långt som helst. Välkommen till Mary Kay!

BEAUTY THAT COUNTS®

Tack vare våra Fristående Hudvårdskonsulter, kunder och anställda världen över har initiativet Beauty That Counts® förbättrat livet för kvinnor och barn som verkligen behöver det. Genom Beauty That Counts® går en del av försäljningen av utvalda produkter till olika välgörenhetsorganisationer. I våra nordiska länder stödjer vi cancerforskningen och för varje Beauty That Counts®-produkt som säljs, skänks tio kronor.


MEDIATEC
Stockholm Warehouse
Gustaf Daléns gata 14
749 47, Enköping
070 844 04 10
olbi@mediatecgroup.com
mediatecgroup.com

Mediatec

With over 30 years of experience in the industry, Mediatec has grown to become one of the largest audio-visual technology companies in Europe. We offer advanced solutions for corporate, entertainment, and sporting events around the world. The solutions are ”turnkey”, which means we can customize audio, light, video, rigging and transportation needs for all large and small events. Mediatec is also a global provider of Digital Signage with many well-known retail and automotive clients. Since April 2015, Mediatec is part of NEP’s global network of 3500+ employees driven by a passion for superior service and focus on technical innovation. Together we have completed productions in over 85 countries on all seven continents. Mediatec has multiple offices in Sweden, Norway, and Denmark.

CARINA TRANBERG
oberoende åf för
Forever Living Products
Mandelblomsgatan 20
745 36 Enköping
070-573 48 68
carina.tranberg@telia.com
myaloevera.se/innehallet

Forever Living Products

Kosttillskott och Näring, Träning och Viktkontroll, Hudvård, Hårvård, Hem & Hushåll, Eteriska oljor.

VITA GUIDE COACH
Simtuna Kaby 14
749 72 Fjärdhundra
073-747 28 80
ulf.akerblom@vitaguidecoach.se
vitaguidecoach.se

Relationsfrågor, Livsfrågor, Vägval i livet…

Vita Guide Coach är ett företag som jobbar med coachning individuell och i grupp. Individer kan vara privatpersoner, lagledare och chefer inom företag. Hela tiden med dig i fokus för att du ska nå de mål du satt upp för dig eller ditt företag/organisation. Ofta sker det i någon form av samtal där jag hjälper dig att hitta de resurser du behöver för att komma vidare.

Vill du ha hjälp eller känner någon som behöver hjälp så är det bara att ta kontakt. Du kan nå mig på telefon eller via kontaktsidan.

Företaget är etablerat i Enköping och tar emot kunder i Enköping och i Stockholm.

Jag föreläser också och vill du ha en föreläsning på din arbetsplats på en temadag eller liknande så är det bara att kontakta mig.

Jag skriver månadsbrev som du kan läsa på min hemsida. Vill du bli påmind, via e-post, så kan du ta kontakt med mig så får du ett meddelande varje gång ett nytt månadsbrev finns att läsa. Månadsbreven innehåller lite tankar från mig och lite tips i hur du kan tänka i vissa situationer.

PLACE IN MIND
Visionscentrum
i Uppland AB
Yvonne Silversten
Åsvägen 11
749 63 Örsundsbro
070-664 60 06
yvonne@placeinmind.se
placeinminds.se

Place In Mind

Jag jobbar med personlig utveckling och hälsa i ett helhetsperspektiv, i form av intuitiv coaching och kristall-ljusterapibehandling.

Jag älskar att arbeta med människor och personlig utveckling på olika plan, och gör det i dag på heltid. Som medium använder jag min intuitiva förmåga för att hjälpa dig att utveckla din intuition för att skapa glädje och överflöd i ditt liv.

I dag håller jag workshop och privat coachning i personlig utveckling och erbjuder Kristall-ljusbehandling och intuitiv coaching.

VARDAGSBALANS
Malin Lagström
Litslenaby 6
749 50 Ekolsund
070-39 42 501
info@vardagsbalans.se
vardagsbalans.se

Vardagsbalans

Vardagsbalans erbjuder, arbetsterapi, yoga och mindfulness individuellt och i grupp. Jag som driver Vardagbalans är leg. arbetsterapeut, yogaterpeut och MIMY-mindfulnessinstruktör.
Den yoga som vi erbjuder är medicinsk yoga som alla kan delta i. Du kan antingen sitta på en stol eller på en yogamatta. Yogan har väldokumenterade goda effekter vid exempelvis smärttillstånd, högt blodtryck och hjärtsjukdom Mindfulness är en välbeprövad metod för bland annat stressreducering och ökat välbefinnande.

QC
Quinny Consult
Anne-Kristin Føsker
Kornvägen 2
749 48 Enköping
070-650 96 96
anne-kristin@quinnyconsult.com
quinnyconsult.com

Quinny Consult

Anne-Kristin Føsker startade 1994 sitt företag QC, Quinny Consult och erbjuder föreläsningar, chefsstöd och processinriktade utbildningar inom Coaching, ledarutveckling, värdegrund- och attitydfrågor. Många kunder anlitar henne för att arbeta med sin livsstilsförändring.
Anne-Kristin är tydlig, kraftfull, intuitiv, inspirerande, lyssnande, varm och ödmjuk.
Hon är känd för att skapa tillit och trygghet hos de individer och grupper hon arbetar med.Hon är professionell Coach, Internationellt Certifierad via ICF, Diplomerad Psykosynteskonsult och The Human Element-utbildad avseende individ-, grupp- och organisationsutveckling. Hennes kunder finns i Sverige, Norge och Spanien.

Hon är vigselförrättare, har skrivit böcker nu senast Gränsen är nådd, hon designar och tillverkar egna handväskor under namnet QuinnyOfSweden som vi får se prov på under Livsstilsmässan.

LANDARS KÖK & BAR
Mästergatan 1
745 37 Enköping
0171-242 42
info@landars.se
landars.se

Välkommen till Landars Kök & Bar

Vi bryr oss om vad vi tillagar och serverar.
Därför använder vi bara noga utvalda produkter från växt och djurriket.
Vi serverar endast svenskt kött och väljer helst närproducerade och ekologiska råvaror.
Maten är vällagad från grunden vilket betyder att den är både naturlig och näringsrik.

ENKÖPINGSPOSTEN
Badhusgatan 5
Box 2048
745 02 Enköping
0171-41 46 00
eposten.se

EnköpingsPosten
– din morgon & dagstidning

Enköpings-Posten är en morgon- och dagstidning som ges ut i Enköping. Tidningen ingår sedan 1 januari 2017 i NTM-koncernen. Dessförinnan ägdes den i många år av NWT-koncernen. Enköpings-Postens politiska beteckning är moderat och tidningen grundades i Enköping år 1880

CAFÉ SAMT
Mat & Prat
Lia Starälv
Rådhusgatan 4
745 31 Enköping
0707-222 104
lia@cafesamt.se

Trivsamt, Hälsosamt, Omtänksamt

Ett ställe att njuta av, lugn & ro, mitt i stan. Att få inspirera till en energi och glädjerik vardag. Det är en dröm jag lever genom denna restaurang.

Välkomna! Lia Starälv


RUUS LASHEXPERT
Karin Ruus Lashartist
Besöksadress: Eriksgatan 20
Enköpingruus.karin@gmail.comruus-lashexpert.com

Ruus Lashexpert

I mässan kommer vi utföra små behandlingar typ färgning av ögonbryn, trådning och ev. lashlift. Vi kommer även i montern ha en tävling där vinnaren får ett presentkort till ett av värde 1000.-
Vi presenterar även några spännande nyheter under mässan.

HOUSE OF LOLA
Susanna Lampa
0768-750 984Susanna.lampa@houseoflola.se
houseoflola.se

House of Lola

Hos oss finns också Lola som en fiktiv person. Lola är på många sätt en väldigt vanlig mamma, hon sätter sina barn i första rummet och försöker samtidigt få tid över att jobba jättemycket och träffa sina vänner jättemycket, städa jättemycket, bygga om jättemycket och vara engagerad i dagis och skola jättemycket – ni vet, en helt omöjlig ekvation. Hon skrattar ofta och högt och gråter lätt. Hon är inte rädd för att säga vad hon tycker och det hon brinner för det BRINNER hon verkligen för. Just nu brinner hon för att designa, tillverka och sälja superfräna kläder. Hennes man är en hyvens kille, dock inte särskilt omtalad på House of Lola – ännu, det kanske kommer…

En fantastisk sak med Lola och hennes familj är att de inte åldras (tur för henne). Samma ålder på Lola, samma ålder på barnen. På hemsidan kan man följa Lolas liv via hennes dagbok som innehåller verkliga händelser från Lola-Anna och Lola-Lottis liv.

ASSORAYA
Kicki Jörgensen
Pimpstensvägen 16
725 94 Västerås
073-681 91 90
info@assoraya.se
assoraya.se

Vi är alla ett med varandra

Jag värnar om djur och natur och är utbildad djurkommunikatör, häst- och hundakupunktör och har jobbat med det i ca 8 år.

Det jag brinner för är att få vara länken mellan dig och ditt djur och att kunna förmedla vad ditt djur vill säga till dig och att kunna ge en behandling som gör att kroppen kommer i balans.

Djurkommunikation är ett sätt att få låta djuren sätta ord på vad dom tycker och känner, samtidigt som du kan ställa frågor och få svar ifrån ditt djur.

OBS! Du behöver ej ha djuret med dig, går bra med bild i mobilen.

Medial akupunktur är en behandling som sker utan nålar och är lika effektiv som om den skulle utförts fysiskt med nålar, fördelen är att du och ditt djur kan vara hemma i lugn och ro och slippa åka till ”doktorn”.

Har ditt djur fysiska eller mentala problem, såsom rädsla, ångest etc, så kan medial akupunktur vara ett bra alternativ. Har man blivit opererad (kanske flera ggr) eller är väldigt aktiv, så kan jag även stärka kroppen med akupunktur.

Kropp och själ hör ju ihop, det är ingen skillnad om man är en människa eller ett djur.

Varmt välkommen till min monter!

BLOMSTERLANDET
Lastbilsgatan 4
745 37 Enköping
0171-62 01 00
enkoping@blomsterlandet.se
blomsterlandet.se

Blomsterlandet

Blommor berör i alla typer av sammanhang. Genom en kombination av kunskap, service, inspiration och högt engagemang erbjuder Blomsterlandet vardagskunden ett prisvärt utbud med hög kvalitet där endast fantasin sätter gränserna. Våra inköp sker oftast direkt från odlaren utan onödiga mellanhänder och i möjligaste mån med svenskodlade växter från lokala odlare.

Välkommen besök oss i mässan – ett riktigt Blomsterland.


ART BY WIDH
Maggan Widh
maggan@artbywidh.se
artbywidh.se

Om ArtbyWidh

Självlärd inom akrylmåleriet med egen vernissagelokal där jag också tar emot små grupper för prova-på-målning under gemytliga former.
Autodidakt, fortfarande nybörjare och älskar att testa mig fram. Jag började måla för ett år sen och fastnade direkt.

Att jag sen fått sälja ganska många tavlor har gett självförtroendet en boost utan dess like.
Namnet ArbyWidh kom sig bara utifrån mitt efternamn.

Att låta tavlan växa fram utan en egentlig plan är häftigt, jag målar mest abstrakt och då finns inga rätt eller fel. Det är helt fantastiskt att få höra människors tankar om vad de ser i tavlan, alla ser så olika.

En del vill vända tavlan åt ett annat håll för att se ”sin” grej.
Jag är självlärd och fortfarande nybörjare men älskar att testa mig fram. Jag började måla för ett år sen och fastnade direkt.

Att jag sen fått sälja ganska många tavlor har gett självförtroendet en boost utan dess like.
Namnet ArbyWidh kom sig bara utifrån mitt efternamn.

Att låta tavlan växa fram utan en egentlig plan är häftigt, jag målar mest abstrakt och då finns inga rätt eller fel. Det är helt fantastiskt att få höra människors tankar om vad de ser i tavlan, alla ser så olika.

En del vill vända tavlan åt ett annat håll för att se ”sin” grej.
I Livsstilsmässan kommer vi att ha två workshops under lördagen där man kan prova på att måla. Begränsat antal platser så först till kvarn. Anmälan sker på fredagen i mässan.

MIO Enköping
Romgatan 3
745 37 Enköping
0171-17 00 80
enkoping@mio.se
mio.se/butiker/enkoping

Skapa ditt drömhem

Välkommen höst!
Och välkommen alla 900 inredningsnyheter för hemmets alla rum. Naturmaterial är hetare än någonsin, färgerna är fortsatt dova och de mörka träslagen håller sig kvar.


L’AMOROSA & FESTDETALJER
Kanalhuset
734 40 Hallstahammar
070-296 61 52
info@lamorosa.se
info@festdetaljer.se
lamorosa.se
festdetaljer.se

Vi förgyller din speciella dag!

L’amorosa har lång och gedigen erfarenhet av att dekorera lokaler och miljöer för fester och bröllop.
Vår specialitet är uppsättningar av naturtrogna, allergivänliga sidenblommor som vi hyr ut.
Vi hyr också ut olika modeller av stolsöverdrag, dukar, servetter med mera.