Hitta till Livsstilsmässan Må Bra i Enköping. Idrottshuset Torggatan 2. Gott om P-platser i närområdet.

Med tåg/buss: Enköpings jvg-station, ca 15 min promenad utefter Drottninggatan/vänster Torggatan fram till Torggatan 2/Idrottshuset.
Med bil:
– Från Västerås avfart E18 skylt Centrum/Sjukhus: Följ Dr. Westerlunds gata, rondell höger Ågatan/forts. Östra Ringgatan/höger i rondell vid Coop – Torggatan fram mot Idrottshuset.
– Från Strängnäs 55:an avfart mot Lasarettet/Centrum/Kungsgatan/höger på Ågatan/forts. Östra Ringgatan/höger i rondell vid Coop – Torggatan fram mot Idrottshuset.
– Från Bålsta E18 avfart Enköping Östra/Centrum/Stockholmsvägen/vänster Tullgatan/Östra Ringgatan/rondell vänster Torggatan fram till Idrottshuset Torggatan 2.

Livsstilsmässan Må Bra i Enköping – 3:e året 2023

arrangeras av företaget Ett & Co AB. Vi är en helt fristående och oberoende arrangör, vilket borgar för 100% seriositet gentemot alla våra utställare.
Däremot har vi många skarpa samarbetspartners inte minst företag baserade i Enköping. Vi konkurrerar inte med våra utställare om uppmärksamhet i våra mässor. Vårt motto är kunskap, seriös dialog och framtoning som ger förtroendeskapande affärsrelationer. Ett starkt koncept med mässor och som pågått i mer än 22 år talar sitt tydliga språk. Vi är dessutom inte kopierbara. Däremot är vi originalet – inte minst också när det gäller Sveriges vackraste Bröllopsmässa som hittills
arrangerats från Malmö i söder till Sundsvall i norr samt Örebro, Västerås Stockholm och Uppsala. Totalt har det sedan 2001 blivit 60 Bröllopsmässor i Sverige.  Våra mässor är alltid skapade i eget framtaget koncept – som sker med ensamrätt – så också denna Livsstilsmässa Må Bra i Enköping! Vi skapar mässor och utställningar men också andra evenemang och grafisk produktion. Vi kan även åta oss uppdrag i helt andra inriktningar. Från den lilla mässan/utställningen och upp till 160-200 medverkande utställare.
Vi är ett privat aktiebolag som funnits i över 30 år och hittills arrangerat 70 publika evenemang sedan 2001. Livsstilsmässan ingår i produktionsgruppen Idé o Produktion, där också Sveriges vackraste Bröllopsmässa ingår sedan 22 år tillbaka. I Enköping har vi tidigare arrangerat Barnmässor, Företagarmässor, Bilmässor, Hälsomässor m.m m.m under åren.
Livsstilsmässan Må Bra 2023 byter lokal samt flyttar fram till hösten. Samma upplägg, samma arrangör. Större mässevenemang och mer uppmärksamhet. Vi som arrangör ett starkt kort i evenemangssammanhang med lång erfarenhet.

Detta sägs bl.a om Livsstilsmässan 2019 och oss:
”Ett fantastiskt bra initiativ till en lokal mässa där företagen i Enköping har möjlighet att visa upp vad de har att erbjuda till denna målgrupp. Arrangören har genom sina tidigare mässor visat ett stort engagemang och kunskap inom detta område så den här mässan ser vi fram emot.”
Charlotta Stenberg, Näringslivskoordinator Enköpings Kommun

”Den tidigare Barn- och babymässan kan inte beskrivas som annat än en succé.
Den samlade alla. Och gav många ringar på vattnet även för handeln i centrum. Därför är jag enormt glad att Ann-Christin vill anordna en mässa hos oss på Paus. Med ett tema och en målgrupp som berör det som idag är
vår starkaste målgrupp – alla mitt i livet. En livsstilsmässa som vänder sig till målgruppen 50+ är idag både högst relevant och efterlängtad!”
Maja Andersson, marknadsansvarig Paus Galleria

”Ett mycket bra initiativ att genomföra en mässa på temat och för målgruppen lokalt i centrum.
Ser det som en självklarhet att vi som är en stor lokal aktör finns med på mässan. Ser fram emot att träffa både företagare och läsare. De flesta i denna målgrupp har en stark relation till EP/eposten.se.”
Fredrik Lindberg, försäljningschef Enköpings-posten

(Foto: Brigitte Grenfeldt Photography)

Arrangör:
Ann-Christin J:son-Widinghoff
1 & Co Idé o Produktion AB
Långgatan 4 A
745 34 Enköping
0171-37 919
070 – 77 000 22
a.widinghoff@ettoco.se
swedevent.nu